GARAŽNA VRATA

Rolo vrata

Rolo garažna vrata su predviđena za garažne otvore gdje je prioritet ulaska u garažu sa većim širinama vozila ili primjerice prostori kao što su razne radionice. Također ne zauzimaju visinu prostora kao recimo segmentna garažna vrata koja imaju vodilice ispod stropa nego se lamele namotavaju u rolet kutiju koja je iznad vrata. Kod rolo garažnih vrata ne postoji prag tako da je olakšan ulazak u garažu.

Rolo garažna vrata se isporučuju na automatski pogon sa kvalitetnim i izdržljivim motorima za namotavanje lamela. Pogon je alternativno i ručni na kurblu, ako recimo nestane struje pa motor nije u upotrebi. Lamele su od aluminija, a zadnja lamela kod spuštanja ima gumenu brtvu tako da brtvi sa podlogom.

garažna vrata forlux

Sekcijska garažna vrata

garažna vrata forlux

Sekcijska se vrata otvaraju okomito i zaustavljaju se ispod stropa, tako da štede prostor. 
Sekcijska garažna vrata izrađena su prema visokim sigurnosnim,funkcionalnim i  estetskim zahtjevima te su izrađena od visokokvalitetnih materijala.

Naša sekcijska garažna vrata odlikuje vrhunska kvaliteta i najbolja toplinska izolacija. Paneli sa poliuretanskom jezgrom zajedno sa priborom za ugradnju predviđenim za konstantno korištenje čine vrata vrhunskim proizvodom.

Jednostavnost i lakoća rukovanja kao i ugradnja motora učinit će vašu garažu maksimalno iskorištenom, a vaše će vozilo biti sigurno.