PVC STOLARIJA

PVC prozori su investicija za budućnost

Nudimo široku paletu različitih sustava i dizajna za sve vrste PVC prozora. PVC prozori precizno su izrađeni i energetski izuzetno učinkoviti. PVC prozori kao i prozorske klupice oduševljavaju svojom dugotrajnošću, inovacijom i održivošću.
Većina prozora u Hrvatskoj su PVC prozori. Razlog za njihovu omiljenost je prvenstveno njihova izvrsna energetska učinkovitost, visoka razina kvalitete, brojne mogućnosti boja, jednostavnost održavanja i dugotrajnost. Radi modernih procesa u proizvodnji i standarda recikliranja, PVC prozori, ulazna vrata i balkonska vrata u potpunosti ispunjavaju principe ekološke održivosti.

Ulazna vrata za kuću, vrata za terasu i balkonska vrata moraju biti 100% pouzdana te pružati maksimalnu sigurnost. Zbog toga, Deceuninckovi PVC profili proizvode se tako da pruže maksimalnu čvrstoću, izdržljivost te sigurnu zaštitu Vašem domu. Između raznih varijanti boja i oblika, izaberite odgovarajući dizajn za savršenu integraciju u fasadu Vašeg doma.

Elegante

Nova generacija PVC profila - vrhunska tehnologija prozora u nagrađivanom dizajnu Profili Elegante temelje se na potrebama i željama kupaca te otvaraju nove mogućnosti za arhitekte i proizvođače prozora.

Eforte

Vrhunski prozor s dubinom profila od 84 mm. Sustav prozora usmjeren ka budućnosti u premium segmentu, koji ne čini kompromise u pogledu kvalitete i toplinske izolacije te ima izvanrednu vrijednost izolacije okvira.

PVC prozori energetski učinkoviti i u skladu s ekološki održivim pristupom

Prozori od PVC-a nadmašuju sve ostale prozorske materijale po pitanju uštede energije i ekološke efikasnosti. Materijal okvira može se do 100 % reciklirati. Zbog svoje dugotrajnosti i ekonomičnosti, PVC prozori danas predstavljaju najodrživije rješenje za prozore. Suvremeni prozori ne samo da trebaju štedjeti energiju i dobro izgledati, već i efikasno štititi od hladnoće, klimatskih nepogodnosti, buke i provala. Također trebaju pružiti dobar omjer cijene i kvalitete uz niske troškove održavanja.

PVC prozori za novogradnje i modernizaciju zgrada

Prozori imaju najveći potencijal za štednju energije na zgradama. Stare gradnje troše jako puno energije, dok se procesima sanacije i modernizacije uvelike štedi energija, a nekretnina dobiva dodatnu vrijednost. PVC prozori od Deceunincka ne samo da nude idealan omjer cijene i kvalitete, već predstavljaju proizvode koji zbog svoje tehničke preciznosti izrade znatno smanjuju potrošnju energije i štede novac. Oni odgovaraju svim zahtjevima moderne gradnje.

PVC prozori u brojnim izvedbama

Za svoj dom iz snova možete odabrati PVC prozore iz različitih sustava profila i uz veliki izbora boja i folija: od obične bijele, preko brojnih tonova sive, pa sve do izgleda aluminija i drveta. Naši PVC prozori dostupni su u najrazličitijim dekorima koji odgovaraju gotovo svakom stilu arhitekture.
Deceuninck je jedan od vodećih proizvođača PVC profila. Deceuninck tvornica u Bogenu preko 60 godina proizvodi visokokvalitetne PVC proizvode. Zajedno sa svojom internacionalnom matičnom tvrtkom Deceuninck imaju podružnice u preko 90 zemalja svijeta i globalnu mrežu za preradu PVC-a. Stoga pripadaju među najveće proizvođače PVC prozorskih profila.