logo forlux

O NAMA

FORLUX d.o.o. je specijalizirana tvrtka za dobavu i ugradnju PVC, ALU, drvene i drvo/aluminijske stolarije, sobnih vrata, protuprovalnih vrata, garažnih vrata, grilja i roleta, komarnika i aluminijskih ograda.

Tvrtka FORLUX d.o.o. je osnovana s ciljem i misijom kako bi svojim kupcima ponudila samo vrhunske proizvode i usluge.
Cilj nam je nuditi proizvode i usluge koji udovoljavaju i nadilaze trenutno postavljene europske standarde kvalitete.
 
Timski rad naš je recept za uspjeh. Predanost rješavanju problema i izvršavanju zadataka jača timski rad, što je najvažnija poveznica između zaposlenika i menadžmenta. Svaki je pojedinac važan za uspjeh tvrtke.
 
U FORLUX – u cijenimo stručnost i kreativnost u obavljanju svih poslova. Različita mišljenja i inovacije temelj su za razvijanje novih ideja i odgovarajuće usluge.
 
Zaposlenici odražavaju našu tvrtku. Činimo sve da svojim zaposlenicima pružimo najbolje moguće radne uvjete. Također potičemo proaktivnost i kreativnost nagrađivanjem dobrog rada.
 
Ciljeve postižemo nesebičnim timskim radom koji se temelji na uzajamnom poštovanju i povjerenju.
Naš cilj:
Naš osnovni cilj je pravovremenom i vrhunskom uslugom, te vrhunskim proizvodima zadovoljiti potrebe naših kupaca. Na taj smo način uspjeli osigurati da naše reference govore same za sebe i da nas kupci uvijek rado preporučuju drugima.
Ovo je filozofija našeg marketinga i osnova našeg upravljanja, na koji obraćamo pažnju i želimo ga dalje razvijati u budućnosti. Krajnji cilj nam je biti vodeća tvrtka za dobavu i ugradnju prozora/vrata u Hrvatskoj s mnogo zadovoljnih kupaca.
 
Vaš FORLUX